Det er din egen kreativitet som kan skape vakre smykker. Du trenger inspirasjon fra massemedia, kultur og hverdagsliv. Alt får du inn gjennom mobilen. Den er ditt alter ego, din forlengede arm, ditt bibliotek og alt du trenger.

Inspirasjon til smykkedesign

Skal du ha best inspirasjon for å designe smykker kan du sjekke ut norske smykkedesignere i Oslo. Det er spesielt art and crafts smykker som er populært i dag. Vakre kreasjoner som du kan lese om på de fleste nettsider. Men du kan ikke kjøre bil samtidig. Derfor må du skaffe deg en mobilholder bil slik at du kan få kontroll.

Vær fleksibel og ta sjansen

Er du av dem som har et ønske om å bli designer, så kan du ta smykkedesigner utdanning både i Oslo og i København. Norsk smykkedesign er like bra som dansk smykkedesign, men de to markerer nordisk design som er kjent for å være av høy kvalitet. Men konkurransen er stor, slik at det er viktig at du gjør ditt beste arbeid når du haster fra en avtale til en annen.

En mobilholder bil hjelper deg faktisk med mange ting samtidig. Ikke bare får du samlet tankene uten å fikle med mobilen i bilen, men har full oversikt og kontroll når du skal finne fram. Du spiller den musikken som gir deg et løft, eller hører podkasten med den norske smykkedesigneren.

Det er nå du skal blomstre som smykkedesigner

Er du av dem som er i startgropen og har gjort ferdig smykkedesign utdanningen allerede, så er du sikkert i full gang med å skape, designe, installere og arrangere. Du må ha full kontroll. Av og til er du nødt til å ta viktige telefoner når du er på vei til neste møte. Gjør det trygt selv i bilen. Du har verken tid eller helse å miste for en liten oppringing. Du finner lettere frem med veiviseren og kan signere kontraktene til rett tidspunkt.

Gjør livet enklere og sikrere når du også skal bli en norsk smykkedesigner å se opp for de neste årene.

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay