Når det gjelder smykker, så er de ofte vakre kreasjoner med juveler og edelstener. De definerer oss på mange måter, men først og fremst sier de noe om hva som passer til deg. Har du mørk hud vil kanskje perler være det som fremhever øynene eller smilet, mens har du rødt hår, så er det smaragder som utfyller deg.

Men når man også skal kombinere smykker med klær, så blir det vanskeligere. Det er ikke alle smykker som passer til klærne du vil gå i. Når man i tillegg skal pynte seg opp til et skoleball eller lignende, så må alt være perfekt.

Finn din vakreste kjole

I garderoben bugner det av vakre kjoler. Men denne kvelden er helt spesiell. Du må finne den som viser deg fra din beste side. Her hos Filippa K kan hvem som helst kle seg opp til fest. For å få hjelp kan man bruke filteret for å snevre inn søket. Kjolen din vil vises når du kombinerer de beste variablene.

Noen kombinasjoner som fungerer

Det man må se etter er fasong og farge. Når man pynter seg til fest så vil en skinnende kjole vekke oppmerksomhet. Slike kjoler kan ha disse fargene:

  • Rød
  • Svart
  • Blå eller fiolett

Når kjolen har en av disse fargene som er det bare å smykke seg med sine vakreste juveler. Det skal være gyldne perler, vakre rubiner eller hvitt gull.

Når kjolen du velger deg er hvit, som er den siste muligheten, så er det andre utsmykninger som gjelder. VI mener bestemt at gull og smaragder passer fint til den hvite kjolen. Det yndige i denne kombinasjoner er renhet og uskyld. Dette er viktig når man skal finne seg kjæresten man har lengtet etter.

Er det farlig å ta feil

Men det er ikke farlig å bomme på kombinasjonene. Gallaen er historie om noen timer, og da kan man ta på seg komfortable inneklær. Likevel kan det hende man vekket noen sin interesse med sine morsomme vitser, unike sjarm og det vakre glimtet i øyet. Det er ikke farlig å bomme på kombinasjonene med smykker og klær, men alt blir mye bedre om man legger litt i det.

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay