Visste du at de rette smykkene kan gi deg mer selvtillit? For det er jo slik at når du føler deg vel, vil dette skinne gjennom og du framstår tryggere på deg selv. Nye klær, en ny frisyre eller ny sminke kan gjøre underverk. Prøv derfor å bytte stil en gang i blant, bare for å se om du føler deg bedre. Prøv deg fram med nye farger på klær og sminke, og kjøp nye smykker som passer til garderoben og din egen personlighet.

Velg smykker etter humør

Hvis du har mange smykker å velge blant, kan du enkelt variere og velge det som passer til humøret og klærne dine. Hvis du liker gull, kan du satse på gullfargede smykker, og hvis du liker sølv, kan du ha sølvsmykker eller smykker i hvitt gull i stedet. Du kan også velge smykker i rødt gull. Men de fleste vil nok gjerne ha litt forskjellig, i ulike materialer og prisklasser. Sats på noen enkle smykker og ha noen ekstra spesielle smykker til de store anledningene. Ha smykker både med og uten steiner og kjøp gjerne noen smykkesett som passer til finklærne.

Gi deg selv smykker i gave

Du trenger ikke å vente på at andre gir deg smykker til jul og fødselsdager. Ofte er det best å kjøpe smykker selv, slik at du får nøyaktig det du liker. Unn deg smykker ved ulike anledninger, som når du har vært ekstra flittig eller oppnådd et stort mål. Eller unn deg nye smykker etter en brystforstørring med Motiva, for når brystene endres, endres også kløften og halslinjen. Da kan det hende du trenger smykker som legger seg litt annerledes i halsgropen. Dessuten har du jo fortjent en belønning etter operasjonen.

Norske smykkedesignere

Det finnes mange dyktige norske smykkedesignere, og dette er et godt valg når du vil ha unike smykker som ikke selges verden over. Det finnes smykker av mange ulike materialer, og igjen er det lurt å ha mye forskjellig å velge blant, for motebildet innen smykker endres jo også.

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay