Trender kommer og går innenfor smykkeverdenen, men det som er sikkert og visst er at gullsmykker og sølvsmykker er noe som alltid opprettholder sin popularitet. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva slags smykker, og kanskje spesielt ringer, du burde være på jakt etter når du er ute og leier.

Har du evnen til å spå nye trender?

Det kan jo være at du har evnen til å spå trender, og derfor kan være først ute med siste skrik – og skape din egen gullgruve. Det er jo også en måte å prøve seg på! Det finnes faktisk steder der det blir solgt munnbind med gull og diamanter.

Hvis du liker noe, så er sjansen for at noen andre liker det. Det å følge med på trender vil også gi deg muligheten til å skjønne når noe er på vei tilbake igjen. Ingen trodde at “stæsjet” vi gikk på 90-tallet skulle bli populært igjen, men nå er det det. Derfor er det alltid lurt å ha noe man er på utkikk etter.

Fokus på verdi

Hvis det er fokus på pengeverdi er alltid gull og sølv verdt noe, selv om kursen varierer. Hvis du finner smykker og ringer med diamanter har jo selvsagt disse også høyere verdi. Smykker av ulike typer stein kan også selvsagt være verdifulle, men noen ganger er det vanskelig å se hva som er ekte av dette.

God skattejakt!

Når du tar deg en tur på loppemarked, bruktmarked eller til og med en bruktbutikk bør du ta med deg disse tipsene. Det kan godt være du finner et smykke som har større verdi enn tidligere trodd. Lykke til på skattejakten!

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay