Mange designere har eget studio hvor man designer smykkene sine. Kanskje du har et slikt studio selv? For å skape en god arbeidsplass er det viktig å tenke på interiøret, og å innrede studioet i en stil som føles inspirerende for deg – men som også er praktisk, slik at du får gjort den jobben du skal gjøre.

En enkel måte å gjøre studioet mer personlig på, er å henge kunst på veggene. Du kan enkelt bestille fantastiske kunsttrykk på nett, f.eks. fra bgafotobutikk.no, men det er mange butikker å velge mellom. Bare pass på at du finner plakater som passer din stil, og som inspirerer deg i jobben din. Det er heldigvis mye å velge mellom, problemet er ikke å finne noe fint – men å klare å velge blant hundrevis av fantastiske plakater.

Du kan også ta bilder av dine egne smykker, printe ut disse – og henge de på veggen. Men da bør du gjerne bruke noen fine rammer, slik at det ser profesjonelt ut når du henger de opp.

Har du ikke ditt eget studio?

Hvis du enda ikke har ditt eget studio, bør du finne en egnet arbeidsplass i hjemmet ditt. Det kan være en krok på soverommet, eller et eget arbeidsrom hvis du har plass til det. Men du kan også lete etter en studioplass, da mange av disse faktisk har overraskende lav leie.

Spesielt hvis du bor i storby er det enkelt å finne en studioplass – men bruk gjerne litt tid før du bestemmer deg. Du må være sikker på at du har råd til dette, men også føle deg trygg på at du velger det rette studioet.

Mange smykkedesignere selger smykkene sine på nett, og da kan det være fint med et studio som også fungerer som et fotostudio. Du trenger nemlig fine bilder for å tiltrekke deg nye kunder.

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay