Det er sikkert mange klisjeer når det gjelder smykker, at de symboliserer verdien av et menneske du er glad i eller at diamanter varer evig. Det er også mange uttrykk som du sikkert kjenner til, slik som at du er min smykkesten og at hun er mitt smykke. Men smykker har faktisk både en praktisk og personlig funksjon.

Du har sikkert kjent på det selv også. Du er bare en av mange, en sau i saueflokken. Men du vil jo være unik, vise det fram og vise kjærligheten din til andre. Et smykke kan gi deg selvtillit, overøse andre med omsorg eller bare være en kul greie du holder på med.

Unikhet

Alle mennesker er jo like, det lærer vi hvert fall på skolen. Og tanken bak er god, for vi skal ikke gjøre forskjell på folk fra ulike land. Vi har alle samme verdi. Men for deg har kona en helt spesiell verdi.

Akkurat som om du skulle miste henne. Eller noe som gir deg styrke og selvtillit. Et hår som falmer er ikke kjekt når man skal representere. Selskapet Nordic hair fikser nytt hår og ordner hårtap hos kvinner.

Hvem sitt smykke

Dersom man skulle komme ut for en naturkatastrofe, kan et smykke være det som skal til for å identifisere personen. Er det helt unikt kan pårørende få hjem sine kjære som de har mistet. Smykke kan si noe om deg eller være utsmykket helt på sin egen måte. Det er bare du som bærer det, eller dine kjære.

Mange bærer også smykker som viser at man er organdonor, og dette kan være helt avgjørende dersom folk har blitt skadet og trenger umiddelbar førstehjelp.

Vise kjærlighet

Ja man kommer ikke unna den evige kjærligheten. Og det er en fin måte å uttrykke den på. Smykket skal jo være noe som knytter dere enda nærmere sammen og det er en god følelse å kjenne på. Det å vise omsorg gir mye mer enn hva mange menn vil innrømme. Det er jo selve livet, som de sier. Vis kjærlighet med et smykke fra nettsiden eller som du har arvet av noen. Det er kjærlighet som føres over fra en generasjon til en annen.

Design

Du har kanskje et favorittdesign, men har du tenkt på at lenken spiller en rolle som symbol på kjærlighet. Noen kan ha et massivt smykke for å vise hvor sterk kjærligheten er, men andre kan se på det hele på en litt annen måte. Med et smykke som ser ut som det kan gå i stykker når som helst, viser man likevel hvor sterk kjærligheten er. Det er nemlig kontrastene som er viktig her. Finn et smykke som viser din kjærlighet til noen du er glad i.

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay