Går du i tanker om å spørre partneren din om det skal være dere to for alltid? Er du usikker på hvilken ring du skal velge? Liker din utvalgte egentlig best gull, sølv, hvitt gull, diamanter, perler eller uten ekstra utsmykking?

Det er viktig at du åpner opp smykkeboksen til den perfekte ringen når du overrasker din kjære med det store spørsmålet. Hvis ringen er den rette betyr det at du er en oppmerksom kjæreste, den som kjenner partneren din best av alle og med andre ord; at du er den rette. Så hvordan velger man? Og hvordan skal man grave etter hint uten at hun blir mistenksom?

I dagens tider kan menn fri til damer, damer fri til menn, menn fri til menn og damer fri til damer, men i denne artikkelen fokuserer vi på hvordan man velger riktig ring til en dame.

Det første man bør legge merke til er om hun bruker mest sølv eller gull. De fleste damer bruker litt av hvert, men vi føler oss alle mest vel med en av fargene. Den fargen hun bruker mest er fargen du bør gå for. Da denne ringen er til en spesiell anledning, og forhåpentligvis skal brukes resten av livet, anbefales det å gå for hvitt gull istedenfor sølv. Dette er et dyrere materiale, men målet med ringen er å få din partner til å føle seg spesiell og som verdens heldigste jente! Det finnes ingen regler i Norge om hvor mye man skal bruke på forlovelsesringen og hver og en tilpasser kostnaden til sin økonomi. Dersom du ikke har råd til en dyr ring akkurat nå, men har lyst til å bruke litt ekstra på denne helt spesielle anledningen, kan du ta opp lån uten sikkerhet som tilbys av flere banker. Med dette i baktankene går vi videre til å velge om ringen skal være pyntet med diamanter, perler eller være en enkel ring uten ekstra utsmykking. Det sistnevnte er det beste alternativet hvis hun ikke er en person som bruker mye smykker til vanlig.

Det sies at diamanter en jentes beste venn og når det kommer til forlovelsesringer er dette i de aller fleste tilfeller sant. Den klassiske forlovelsesringen er i hvitt eller gult gull, med én diamant, flere små diamanter langs ringen eller en kombinasjon av de to. Dette er det tryggeste, og i mange tilfeller det riktige valget, men hvis din fremtidige brud er veldig glad i perler, kan du også velge en ring med perlepynt eller en kombinasjon av diamanter og perler.

I bunn og grunn bør du følge magefølelsen og velge den ringen du tror hun kommer til å bli mest glad for, men vi har spart det aller beste tipset til slutt og det er å forhøre deg med din fremtidige brud sin beste venninne. Hun kommer til å være den beste støtten du kan få i prosessen med å velge ring og planlegge et romantisk frieri.

Author niklas
Published
Categories Releases

Paco Smykker Art

youplay