Hva får du når du kombinerer sesongens vakreste smykker med kanskje verdens beste på design? Danmark har lenge vært aktet som design mekka her i Norden noe vi allerede kan legge merke til når vi lander på Københavns hovedflyplass. Et stopp her etter at dekorasjoner i anledning høytid er oppe er en attraksjon i seg selv. Vi nordmenn kjøper faktisk dansk mote og design for flere milliarder årlig. Prisene er fornuftige som gir alle uansett konto muligheten til å investere i litt dansk luksus. Uansett om det er klær, sko, interiør, smykker osv så er danskene gode på detaljer. Flere store smykkekunstnere kommer herfra. Et stort navn innen industrien siden 1991 er Suzanne Friis Bjørner. Med to kolleksjoner hvert år kan du smykke deg med lekre smykker i edle materialer. Smykkene selges i provinser og storbyer verden over, og det er et navn blant mange som trekker mange kunstnere til nettopp hit til det danske riket!

En feminin touch!

Mange assosierer Danmark med design og smykker, og det ikke uten grunn. Landet er historisk kjent for sine designere og alle entusiaster innen industrien ser fram til å se de danske designeres kolleksjoner på catwalken. I samsvar med trendene dette året tar også disse designere oss med tilbake til naturen. Den danske designeren Christina Elbro Lihns design viser romantiske smykker med hjertet i sentrum i denne sesongens smykker. Man skal føle seg vakker med en feminin touch. Hver del i kolleksjonen forteller en historie med en fellesnevner hvilket gjør at man kan kombinere smykkene med hverandre. Uansett alder er kolleksjonen til Elbro Lihn ved navn “Blossom Copenhagen” for alle aldre. Dette er smykker for deg som ser etter noe spesielt, men samtidig noe røft og romantisk på samme tid. De spennende, små detaljene gir stadig nye overraskelser. Kolleksjonen har en fleksibel prisgruppe og finnes deriblant i Bjørklund sine forretninger. Bestselgeren her er et armbånd med hjerter, og det kommer i både gullforgylt sølv og i sølv. Style antrekket alene med armbåndet eller kombiner med hjertesmykket i kolleksjonen for en komplett look.

Studer design i Kjøbenhavn ved KEA!

Har du en lengsel etter å skape noe vakkert, noe unikt, noe man kan smykke seg med? Realiser dine studiedrømmer hos KEA- Copenhagen School of Design and Technology med et personlig lån. søk på https://www.centum.no. Skolen ligger idyllisk til i København og er et høyt respektert studiested for alle som ønsker en god start innen design. Den konstante dialogen mellom selskap og næringslivets organisasjoner holder utdanningsprogrammene oppdaterte i form og innhold. Dette gir deg som smykkedesigner en utdanning som møter dagens krav og behov for et dynamisk arbeidsmarked. Her venter et inter-kulturelt miljø og en prosjektbasert undervisning. Ved utplasseringen på minst 10 uker kan du prøve ut dine kunnskaper og ferdigheter i den virkelige bransjen. Samtidig er det deilig å være norsk i Danmark! Sett vekk fra et innholdsrikt studie vrimler hovedstaden om ikke hele landet av inspirasjon. Ta en tur på åpen dag og bli litt kjent med skolen før fortsettelsen på dine drømmer.

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay