Er du mer opptatt av smykker enn av mote? Da har du kanskje irritert deg over følelsen av at klærne dekker smykkene dine, eller at kjedet ditt ikke passer til genseren. Dersom dette er tilfellet, bør du alltid ha halssmykkene dine i bakhodet når du handler klær. I dette blogginnlegget deler vi noen tips, slik at du kan finne genserfasonger som lar smykkene dine være i fokus.

Velg fine gensere med utringning så smykkene synes

Tips nummer en er å kjøpe overdeler med utringning. Det finnes massevis av gensere og topper med forskjellige typer utringet hals. Vi har lett for å tenke at utringning må bety å vise kløft, men det er absolutt ikke tilfellet. En utringning kan være en genser med V-hals, eller bare en som er litt mer åpen rundt halsen enn en høyhalset genser. Klikker du på linken ovenfor, vil du se mange eksempler på både dype utringninger, og mer delikate versjoner, som V-hals. Her finner du masse tidløse plagg i fine farger med nydelige, feminine silhuetter. Fargene som går igjen er kremfarget, off-white, beige og svart. Dette er plagg du kan gå med år etter år, uten å føle deg motemessig utdatert. Velg deg ut flere plagg så du har litt å velge mellom, og se hva som fremhever smykkene dine best. Det er helt uproblematisk å sende tilbake plagg som ikke passer, og frakten er gratis både når du bestiller og dersom du må returnere noe.

Er du ikke komfortabel med utringing?

Det er ikke alle som føler seg komfortabel med å gå med utringede topper, og det er forståelig. I noen tilfeller kan det kanskje føles litt upassende, på grunn av andres holdninger til kvinners valg av klær. Husk at du gjerne kan bruke en skjorte i stedet. Knepp opp de øverste knappene, så vil smykket synes godt. Du kan også gå med en høyhalset genser. Dersom denne genseren eller t-skjorten er ensfarget, som for eksempel svart eller hvit, vil smykket likevel være svært synlig. Du kan til og med velge en turtleneck med hals opp til haken, og ha smykket utenpå genseren! Ha i bakhodet at det er lurt å unngå gensere med mye mønster. Grunnen er at dette vil gi flere synsinntrykk, og smykket vil derfor “forsvinne” litt i mønsteret.

Slik velger du farger som passer

La smykket være i fokus ved å følge tipsene ovenfor: gå for tidløse fargenyanser som jordtoner, hvit og svart. Unngå mønstrete plagg. Dersom du har et spesielt smykke med en fargerik edelsten du vil vise frem, kan du også gå for en sterkere farge på overdelen din. Tenk da gjerne på fargesirkelen, og hvilke farger som passer sammen. En mulighet er å velge ton-i-ton, altså en lilla genser til et kjede med en ametyst-stein. En annen mulighet er å gå for komplementærfarger (sjekk fargesirkelen), ved å velge en oransje genser til et smykke med en blå safirstein eller opal.

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay