Modell, IT-jente og innehaver av en av de aller mest populære bloggene i Norge. På bloggen hennes som skal være et lite pusterom i en ellers travel hverdag som hun skriver det så flott klikker over 100.000 mennesker seg inn fra innland og utland hver bidige dag for å skaffe seg inspirasjon til alt mulig. For på bloggen hennes finnes det nemlig inspirasjon herfra til himmelen om alt fra kunst til design og interiør og alt mulig annet så det er ikke rart at Camilla Pihl er en travel og meget aktiv dame om dagen. Som hun sier så har hun i alle år jobbet knallhardt for å nå målene sine og hun fortsetter bare å imponere. Mye på grunn av at hun er så synlig siden hun har bloggen så har hun i det siste også inngått et lukrativt samarbeid med smykkedesigner David Andersen og kommet ut med en ny og veldig personlig smykkekolleksjon som hun kaller for “Urban Blessings”.

Urban Blessings og betydningen av smykkekolleksjonen

Travle Camilla Pihl kan fortelle at hver og ett av smykkene som hun nylig har designet har sin egen og veldig personlige betydning for henne i hennes liv. Smykkene skal minne deg på å ta pauser, gi deg et smil om munnen og ikke minst få deg til å føle deg fin, sier Camilla Grunnen til at hun lanserte og lagde denne smykkekolleksjonen var å minne seg selv på å stresse ned og å finne alt det vakre rundt henne i en veldig travel hverdag i Oslo. Mange av smykkene hun laget nå har en bitteliten lotus i seg og lotusen skal være et symbol for at man alltid kommer seg gjennom tøffe tider uansett hvor lang tid og hvor masse energi og blod og svette og tårer det koster deg i prosessen. En lotusblomst ligger begravet helt nede i gjørmen i mørket der den samler krefter og sprenger seg ut og opp mot lyset når den er klar. For Camilla som hadde et tøft år ifjor med mye uoppgjort annet som hun ikke maktet å ta tak i så innehar dette en vakker symbolikk. Camilla lever et hektisk liv med masse frister som skal overholdes og mange oppgaver store og små som skal fullføres iløpet av en uke men som hun sier så tåler man å ha det ganske travelt om man elsker jobben sin så masse som det hun gjør og hun føler seg privilegert fordi at hun har en jobb der hun kan holde på med lidenskapen sin og dette gjør at hun stort sett våkner opp med et smil.

På spørsmålet om hva det er som gir henne mest energi om dagene så er det musikk og det å være så heldig å få lov til å være med i “Skal vi danse”.

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay