På grunn av koronapandemien er det grunn til å tro at flere vil legge julehandelen til internett i år. Derfor kan det være lurt å være litt tidligere ute enn vanlig! Dessuten er det få ting som er bedre enn å nyte adventstiden i desember, helt uten det vanlige påfølgende julehandelstresset. Blir du ferdig i god tid før jul, kan du slappe av etter jobb, med julefilmer og kos med den nærmeste familien.

Vær smart –bruk rabattkoder!

Stikk innom https://www.nettavisen.no/rabattkode/ for å benytte deg av gode muligheter til å spare penger på netthandelen. Med en rabattkode kan du få avslag på mange fine produkter, også ting for den designbevisste. Her finner du linker til klesbutikker, som ofte også har et stort utvalg flotte smykker og tilbehør, til den som er opptatt av stil. Rabattkodene varierer ofte fra butikk til butikk. De kan dekke en spesifikk varegruppe, gi ekstra rabatt på ting som allerede er på salg, eller gi deg avslag på hele kjøpet. Bruk litt tid på å kose deg med å titte i butikkene.

Tenk tidløst når du skal kjøpe smykker

Det er ikke alltid så lett å vite hva andre liker. Tenk derfor gjennom hva slags smykker du har sett personen gå med tidligere. Det kan ofte være lurt å gå for noe tidløst og minimalistisk, i stedet for å slenge seg på en trend du er usikker på om vedkommende liker. De aller fleste kler sølv og gull. Selv om smykkene er laget av edelmetaller, får du tak i dem i mange ulike prisklasser. En rimeligere løsning er å satse på smykker laget av bronse eller kobber, som er belagt med gull eller sølv. Slike smykker er mer vennlig for lommeboken, samtidig som du kan gi bort en gave av god kvalitet. Overflaten vil ikke gi et potensielt nikkelallergi-utslag slik som mange andre billigere smykker kan føre til.

Problemfritt å bytte

Som regel vil det åpne kjøpet, som de fleste butikker tilbyr, være noe utvidet rundt jul. Derfor trenger du ikke bekymre deg for at den du gir gaven til, ikke liker smykket. Forsikre deg uansett om dette før du kjøper, da betingelsene kan variere fra butikk til butikk. Ta vare på dokumentasjonen du fikk da du kjøpte varen, i tilfelle mottakeren ønsker å bytte. Kos deg med å titte i nettbutikker nå før jul. Med rabattkoder kan du gjøre mange kupp på stilig design, både i gave til deg selv og til andre!

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay