Morsdagen er rett rundt hjørnet og hva man skal gi til sin kjære mor er alltid et spørsmål. Både en autentisk og original gave er å gi smykker og klær. Det er flotte utsmykninger fra norsk håndarbeid. Derfor er smykkene unike og gjenspeiler norsk kunst.

Ett vakkert håndsmykke

En norsk håndverk av høyt nivå er armbåndet fra Petit Perles. Det kommer med grønn sten, men kan også leveres med røde og blå stener. Den passer til alle typer håndledd og hudfarger. Smykker kan være mange typer ting, slik som en ring med diamant. Smykket kan være et speilbilde av det moren din betyr for deg.

Moteriktige klær

Klær er noe mor aldri går lei av. Men kanskje er garderoben litt utdatert. Med en NaKd rabattkode for dameklær kan hun bestille klær til 20% fraktfritt og med retur. Det er et godt forslag som mange slår til på når de skal gi mor en oppmerksomhet på dagen. Hos NaKd finner man en hel katalog med moteriktige klær for damer i alle størrelser og aldre.

Norsk håndverk

Mødre elsker å få gaver, men aller mest liker de å gi. Med norsk håndarbeid får hun seg sikkert en overraskelse. Det kan være strikkegarn, smidde kniver eller et smykke med norske edelstener. Det kan være med en innskrift som betyr noe for henne.

En opplevelse

Det er ikke alltid mor kommer seg ut av døra. Hun skulle gjerne ha vært med på en tur i skogen eller en biltur til storbyen. En opplevelses-gave er noe av det fineste man kan gi i morsdagsgave. Hva kunne hun tenke seg, en luftballong-tur over fjorden. Opplevelser kan være så enkelt som et restaurantbesøk. Med en bytur for shopping og dans etterpå?

Frisørtime

Nor mødre alltid vil bli glade for er en time hos frisøren. Dette er jo en kostbar affære som de sjelden blir fornøyd med. Hos en frisør kan man få masserende oljer og permanent med farge. Om ikke mor blir fornøyd nå, er det nesten utrolig. Men vi er ganske sikre på at hun blir mer enn glad for disse 5 gavetipsene.

Author niklas
Published
Categories Smykkedesign

Paco Smykker Art

youplay